top of page

Dakkoffers: alles kan mee op vakantie

Met de opkomende zomer gaan weer veel Nederlanders op vakantie. Zoals een goede Nederlander betaamt, gaan er ook weer veel mensen naar de camping. Een van de problemen waar mensen tegen aan lopen tijdens het kamperen is het meenemen van alle benodigde spullen. Want in het geval van kamperen zijn dat er vaak nog al wat: denk aan een tent, matrasjes, kookspullen en natuurlijk alle spullen voor de kinderen. Dakkoffers voor autoā€™s zijn daarom enorm handige accessoires, want u kunt compact veel spullen meenemen zonder dat u minder snel mag rijden. Voor veel mensen is een karretje of een andere wagen een obstakel. U kunt namelijk op de snelwegen opeens veel minder snel rijden wat de reistijd aanzienlijk beĆÆnvloed. Dakkoffers gaan makkelijk op het dak en u kunt gewoon snelheid behouden waardoor de reistijd niet wordt beĆÆnvloed. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als extra bagage als u al wel een andere vorm van kar heeft. U kunt namelijk niet twee karren meenemen, maar wel een karretje en een dakkoffer. Dat maakt het voor veel mensen handig om bijvoorbeeld naast de caravan ook nog een dakkoffer mee te nemen. Ook op skivakantie zijn dakkoffers de uitkomst. De meeste mensen hebben namelijk het probleem dat ze de lange skies niet makkelijk in de auto kunnen vervoeren. Met het gebruik van de dakkoffers is dit probleem opgelost omdat deze vaak de juiste lengte hebben om al uw skispullen in te kunnen vervoeren. Wanneer u een dakkoffer gaat uitzoeken is het belangrijk om een paar dingen van te voren te bedenken. Zo moet u onder andere uitzoeken welke dakkoffer er past op uw auto. Ook is het handig om van te voren uit te zoeken hoeveel kilo er op uw auto gedragen kan worden. U kan ook specifieke wensen hebben met betrekking tot dakkoffers: zoals de grootte van de dakkoffer of de kleur. U moet ook van te voren bedenken of u de dakkoffer wilt gaan gebruiken voor skies: dit zijn namelijk andere dakkoffers dan die voor andere zaken gebruikt kunnen worden en deze zijn stukken langer. Veel soorten dakkoffers zijn makkelijk te bevestigen, maar ook daar zitten verschillen in. Het is dus ook belangrijk om van te voren na te denken over het bevestigingssysteem dat u fijn vindt. Als u bijvoorbeeld niet goed kunt tillen zijn er systemen die u hierbij kunnen helpen. Ook zijn er dakkoffers die aan twee kanten open gaan, om het gebruik nog iets makkelijker te maken onderweg.

Soorten dakkoffers

Dakkoffers zijn er in alle soorten en maten en er zijn ook veel verschillende merken. Zo is er bijvoorbeeld het merk Modula. Modula dakkoffers zijn van Italiaanse makelij. Het is een van de merken met zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze worden altijd uitgevoerd in hoogglans en staan daardoor mooi bij uw auto. Ook hebben ze een tilvermogen van 75 kg. Een ander merk is Hapro, een van de betere merken op de markt. Deze koffers worden geproduceerd in Nederland en worden ontwikkeld naar de volgende pijlers: vormgeving, degelijkheid, veiligheid en gebruiksgemak. De dakkoffer van Hapro is een goede investering doordat het een zeer duurzaam product is, vele jaren te gebruiken. Zo komen ze bijvoorbeeld bij Autovisie Magazine het beste uit de dakkoffertest. Farad is een ander merk dat dakkoffers maakt. Deze produceert de grootste die momenteel te verkrijgen is in Nederland: van 680 liter. Deze dakkoffer is handig in gebruik doordat hij te openen is aan beide zijden. De dakkoffers van Farad zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Ook zijn er veel accessoires te krijgen die horen bij de dakkoffer. Hierbij kunt u denken aan een lift. Zo hoeft u zelf niet de zware dakkoffer van het dak te tillen en heeft u meteen een mooie opslagplaats voor de dakkoffer. Daarnaast zijn er ook veel snel-montage-systemen te krijgen om het bevestigen van de dakkoffer nog makkelijker te maken voor u als consument. Met behulp van deze accessoires wordt het gebruik van de dakkoffer snel en gemakkelijk.

Waar kan ik dakkoffers kopen?

Een dakkoffer kunt u bij veel verschillende verkooppunten kopen, vaak ook wel bij de garage waar uw auto staat. Het is wel belangrijk om een dakkoffer de kopen bij een specialist, omdat het belangrijk is om een dakkoffer te kopen die goed bij uw auto past. Ook is het belangrijk om een dakkoffer te kopen die goed aansluit bij uw wensen zodat het gebruik zo prettig mogelijk wordt. Een specialist op het gebied van dakkoffers is alleskanmee.nl, een online winkel. Deze website is gespecialiseerd in accessoires van autoā€™s en reizen, met betrekking tot het meenemen van spullen. Niet alleen leveren ze alle bovenstaande merken en nog veel meer merken dakkoffers, maar ze hebben ook nog eens veel meer in de aanbieding. Zo leveren ze onder andere ook fietsendragers. Deze zijn niet alleen maar van het soort dat op de trekhaak geplaatst wordt, maar ook van het soort dat op de achterklep kan worden bevestigd, of op het dak. Alleskanmee.nl heeft zowel de voordelen van een specialist op het gebied van dakkoffers, als de voordelen van een webwinkel. Zo worden alle producten snel en makkelijk bij u thuis bezorgd. Indien u voor 16.00 besteld heeft u het zelfs al de volgende dag in huis. Indien u vragen heeft over het kiezen van een dakkoffer dan staat deze specialist ook voor u klaar via de klantenservice.


bottom of page